Zırhlı Motor’un Zeytinburnu Şubesi açıldı

Açılışın ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Barış Zırhlı’dan motorlar hakkında bilgi aldı. İlçemize yaptıkları yatırımdan dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Arısoy “Bugün Zırhlı motorun yeni bir satış mağazasını ilçemizde açıyoruz. Ben her zamana söylerim üretim yatırım istihdam beraberinde gelir. Zeytinburnu’muz için hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Zırhlı Motor’un ortakları İş İnsanları Barış Zırhlı ve Canberk Dinç bizler farklı sektörlerde işverenleriz. Zeytinburnu’nu Zırhlı Motor’un Zeytinburnu Şubesini kazandırdığımız için çok mutluyuz her yeni açılış yeni istidamlar sağlar. İnşallah kısa bir süre içinde yeni şubelerin açılışların bir araya gelmeyi arzu ediyoruz dedi. 

Zeytinburnu Zırhlı Motor Mağazası; Yuki Motor, Voge ve Benor distribütörlüğünde popüler modellerin yanı sıra bir çok farklı modellerinin satışını yapacak. Motorlu araç severlere geniş bir yelpazede araç seçenekleri sunacak olan Zırhlı Motor mağazası, üstün hizmet kalitemizle sektörde fark yaratacak.

Zırhlı Motor Zeytinburnu Şubesi: Veliefendi Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No:1/ A Zeytinburnu-İstanbul Tel: 0 532 285 51 10