Zeytinburnu Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede uyuşturucu madde satışı yaptığını belirlediği kişilere yönelik operasyon düzenledi. Polis ekiplerin yaptıkları operasyonda U.M.(31), Y.N.(20) ile M.D.(33) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

İlçe genelinde ilk operasyon U.M.(31) isimli şahın uyuşturucu madde sattığı hususunda bilgiler elde edilmesinin ardından şahsın ikamet ettiği Beştelsiz Mahallesi’ndeki evinde ve Seyitnizam Mahallesi’ndeki işyeri ile aracında arama yapıldı. Yapılan aramalarda, Bir adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör ile 8 adet mermi,1539 adet extacy uyarıcı hap, 202 gram extacy  tozu, 494 gram skunk olarak tabir edilen uyuşturucu madde, 201 gram kokain, Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 20.855.00TL, 320.00Avro ve 73 Dolar para, 3 adet hassas terazi ve uyuşturucuyu satışa hazırlamak üzere kullanılan çok sayıda şeffaf kilitli poşet ile boş kapsül ele geçirilerek şüpheli gözaltına alındı.

İkinci operasyon ise Yeşiltepe Mahallesi’nde uyuşturucu madde teslimatı yapılacağı hususunda edinilen istihbari bilgiler kapsamında ekiplerimiz tarafından gerekli pusu çalışması yapılmış ve 57/1 Sokak üzerinde Y.N.(20) ile M.D.(33) isimli şahıslar yakalanmışlardır. Şahısların üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 2359 gram afyon sakızı tabir edilen uyuşturucu madde 126 adet extacy uyarıcı hap Bir miktar metanfetamin tabir edilen uyuşturucu madde, Bir adet hassas terazi ele geçirilerek şüpheliler gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan tüm şüpheli şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL