STK’lar ZEYDEF’in Sahur yemeğinde bir araya geldi

Zeytinburnu Belediyenin yemekhanesindeki sahur yemeğine, AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları Semih Demirci, Gönül Demirel Zafer Alsac, Ferruz Kutsal, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, AK Parti 2.Dönem Milletvekili Adayları Abdullah Güler, Ahmet Hamdi Görk ve ilçemizdeki Onlarca STK’nın Başkan ve Yöneticisi katıldı.

Yemekte ilk konuşmayı ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır yaptı. Başkan Çakır, kuruluşundan günümüze kadar ZEYDEF’e verdiği destek ve misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Murat Aydın’a ve Sahur yemeği davetlerine icabet eden Tüm STK Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

ZEYDEF Genel Başkanın ardından kürsüye Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın geldi. Başkan Aydın ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır’a bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür etti. Başkan Aydın, ZEYDEF gittikçe büyüyor, onlarca organizasyona miza atıyor. İsteğim tüm derneklerin bu çatı altında bir araya gelmesi. Sizler ZEYDEF Çatısı altında yerelde Zeytinburnu Genelde ise Türkiye’deki kardeşliğimize büyük katkı veriyorsunuz dedi. Başkan Aydın 24 Haziran’da ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyoruz fakat yeni sistemin neler getirdiğini çok iyi inceleyin, araştırın 20 yıllık yapılan yatırımlar heba olmasın dedi.

Başkan Murat Aydın’ın ardından Milletvekili adayları adına İstanbul Milletvekili Aziz Babusçu söz aldı. Babuşcu gezi olaylarından, 17-21 Aralık operasyonlarına, MİT Krizinden 15 Temmuz darbesine kadar dış mihrakların ülkemizde sahne koydukları oyunları ve hedeflerini tek tek anlattı. FETÖ Terör örgütünün nasıl devletin iliklerine kadar gerdiğini anlattı. Tüm bu girişimlere rağmen ayakta kalmayı başaran Ülkemizin seçimlere sayılı günler kala bu kez kur darbesiyle dize getirilmeye çalışıldığının altını çizdi. Babuşçu 24 Haziran seçimlerinin bu önden çok önemli olduğunu ve ülkemizin 2023 ve 2053 hedeflerine ulaşabilmesi için 24 Haziran seçimlerinde STK Başkan ve yöneticilerinden destek istedi. Konuşmaların ardından sahur yemeği fotoğraf çekimi le sona erdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL