Reyhan & Sezer dillere destan bir merasimle Nişanlandı

MHP Zeytinburnu eski teşkilat başkanı başarılı işadamı Ethem Gürkan, Premium Labella otelde yemekli görkemli bir nişan merasimi ile Kızı Reyhan’ı Sezer Kaya ile nişanladı. ‘’Bir ömür boyu sürmesini dilediğimiz mutluluğumuzun ilk adımı olan Nişan törenimizde sizleri de aramızda görkemden mutluluk duyarız’’ sözleriyle dostların davet edildiği Nişan merasimine siyaset, spor ve iş dünyası adeta akın etti.

Gelin Hanımın annesi ve babası Muhterem ve Ethem Gürkan ile Damat Beyin Annesi ve Babası Ayşe Yunus Kaya çifti misafirleri kapıda karşıladı. 700 kişilik salona 1000 kişi gelince salon hınca hınç doldu izdiham yaşandı. Genç çiftler salona alkışlar eşliğinde asansörle geldi. Yapılan ilk dansın ardından nişan pastası kesildi. Reyhan ve Sezer çiftinin nişan yüzüklerini Gelinin amcası Bilal Gürkan dualar eşliğinde taktı ve ardından takı merasimine geçildi. Uzun süren takı merasimi ve yemeğin ardından Nişan törenin eğlence kısmına geçildi.  Görkemli nişan töreninde Ankaralı sevilen sanatçı Savaş Göçer sahne aldı, yöresel şarkılar eşliğinde eğlence geç saatlere kadar devam etti.

Dillere destan nişan merasimine, Kağıthane kaymakamı Hasan Göç, MHP Zeytinburnu eski ilçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, MHP Zeytinburnu eski Teşkilat Başkanı ve Ahde Vefa Derneği Başkanı Metin Şengöz,  Çankırılı işadamı Osman Keleş, Coşar İnşaatın sahibi Telat Çoşar, Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakır, Çankırı işadamları Dernek Başkanı Arif Şengül, Çankırı Yeşil spor Ilgaz Emrullah İç, Elazığlı İşadamları Dernek Başkanı Nazir Güler, İstanbul Zeytinburnu Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, Çankırılı Kesecik Köyü Dernek Başkanı Recep Elvan, İki çam Köyü Dernek Başkanı Cemal Sayar, İşadamları Ahmet Çelik, Mustafa Sönmezoğlu, Eraydın Bayraktar, Yaşar Celal Seymen, Soner Üstündağ, Zeytinburnu Sporlular Dernek Başkanı Veli Akçura, Av. Mehmet Aydoğdu, Abdullah Sapan, Erdal Kahramantürk, ZEYDEF Genel Sekreteri Erdoğan Güner çok sayıda seçkin davetli katıldı. Nişan Merasiminin sonunda Gürkan ve Kaya aileleri kendilerini en özel günlerinden biri olan evlatlarının nişan merasiminde yalnız bırakmayan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür ettiler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL