Özge ile Ali Bir Ömür Mutluluğa EVET dediler

Özge nikah öncesi Zeytinburnu Yıldızlar Düğün salonunda kınasını yaptı. Görkemli kınaya Özge’nin yakın çevresi ve arkadaşları katıldı. Düğün havasında geçen Kına gecesi gecenin geç saatlerine kadar devam etti. 

Ali ise bekarlığa veda etmek için Tokat Derneğinde erkek kınası tertip etti. Ali’nin yakın çevresi ve arkadaşlarının katıldığı Büyükçekmece’de erkek kınasının ardında artık sıra bir ömür mutluluğa evet demek için o çok özel güne geldi. 

Oğuş ve Çinpolat ailelerinin görkemli nikah merasimi Zeytinburnu Evlendirme dairesinde yapıldı. Gelin Hanımın Babası Fikret ve Annesi Saynur ile Damat Beyin Babası Mahut ve Annesi Aysel Hanım davetlileri tek tek nikah akdinin yapılacağı Akdeniz Salonunun girişinde karşıladılar. 

Davetlilerin yerini almasının ardından alkışlar arasında Özge ve Ali nikah salonuna giriş yaptılar. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un şehirdışında olması dolayısıyla nikah akdinin Başkan Vekili Saffet Öz kıyma üzere salona geldiler. 

AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Onur Dolar, Zabıt Müdürü Muhlis Bakır ve Merkezefendi Mahalle Muhtarı Cüneyt Çukur genç çiftlerin nikah şahitliklerini yaptı. Başkan Vekili Saffet Öz Özge ve Ali’ye o sihirli soruyu sorup Evet yanıtını aldıktan sonra genç çiftleri karı koca ilan etti. Evlilik cüzdanın ise gelin hanıma takdim etti. 
Nikah Akdinin tamamlanmasının ardından aile bu anı ölümsüzleştirmek için hep birlikte günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı ve ardından davetliler uzun kuyruklar oluşturarak çiftlere hediyelerin takdim ettiler. 

Oğuş ve Çinpolat aileleri adına Zeytinburnu Haber Gazetesine özel açıklama yapan iş ve siyaset insanı Fikret Oğus, ilk göz ağrısı kızımızın bugün Mürvet’ini gördük. Rabbim her anne babaya böylesine özel duyguları tattırsın. Gerçek bizler açısından çok heyecanlı bir gündü. Kolay değil evimizin çiçeğini gelin ettik. Rabbim evlatlarımıza bir ömür boyu mutluluk nasip etsin. Bu çok özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak nikah akdimize, merasimimize katılan tüm dost akraba ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun dedi.