Özel Sante Plus Hastanesi 900 çocuğumuzu ücretsiz sünnet ediyor

Hastanemizde 2018 yılı Ramazan ayında her yıl yaptığımız etkinliklerin yanında özellikle ekonomik yönünden sıkıntı içinde olan ailelerin çocuklarına bu mübarek ayın devamı süresince ücretsiz sünnetleri yapılacaktır.  Sadece dinimizin bir emri olan sünnet olgusunu gerçekleştirmek  ve insanlarımızın maddi yönünü hafifletmek anlamında onların hayır dualarını almak için böyle bir program gerçekleştireceğiz. Günde ortalama 30 çocuğumuz Ramazan ayı boyunca  yaklaşık 900 Çocuğumuzu sünnet edeceğiz. İhtiyaç sahibi olan kardeşlerimiz çocukları hastanemizin ilgili birimini arayarak randevularını alabileler. Sünnet olacak çocuklarımızın önce dahili muayene ve tetkikleri yapılacak ardından hijyenik bir ortamda Op. Doktor olan arkadaşlarımız tarafından sünnetleri gerçekleştirilecektir dedi.

SANTE PLUS HASTANESİ 18 YAŞINDA

Hava Tabib Kıdemli Albay Uz. Dr. Behçet Kara, İnsan sağlığı için her zaman en iyiyi, en yeniyi sunarak sağlık ve yaşam kalitesini yükseltmek felsefesiyle, İstanbul'un en modern sağlık kuruluşlarından biri olan, Özel Derman Hastanesini 2001 yılında faaliyete geçirdi. Derman Hastanesi sağlık sektörüne 7 yıl büyük katkılar sunduktan sonra 2008 Mayıs ayında Özel Sante Plus Hastanesi Uluslar arası bir hüvüyet kazanarak Sante Plus  Hastanesi olarak ismini değiştirdi ve hizmete kaldığı yerden  gerek yurt içi gerek yurt dışında açtıkları yeni hastaneler ve tıp merkezleriyle geniş bir vizyon yelpazesi içinde hizmete devam etti.

Özel Sante Plus Hastanesi çalışanlarının amacı, hastalarının sağlıkla ilgili gereksinimlerini karşılamak ve daha sağlıklı bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktı. Özel Sante Plus Hastanesi, Kişileri sağlıklarına kavuşturmak ya da sağlıklı kalmalarını temin etmek için; tüm hizmetlerini, insana değer veren, sıcak bir ortamda sunmayı kendisine misyon edindi.

Özel Sante Plus Hastanesi hizmet ağını sürekli yenileniyor, teknolojisini geliştiriyor, Ülkemiz ve bölgemiz sağlık sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Zeytinburnu’nda ki Sante Plus Hastanesinin ardından, Sante Plus Makedonya,  Sante Plus Arnavutluk hastanelerinin yanında, balkanlarda muhtelif yerlerde tıp  merkezleri ile ve 11 ülkedeki irtibat bürolarımızla tüm balkan ülkelerine yaymaktadır.

TIBBİ BİRİMLER

Ağız ve Diş Hastalıkları

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Çocuk Cerrahisi

Dermatoloji

Genel Cerrahi

Göz Hastalıkları ve Tedavisi

Kadın Hastalıkları ve Doğum

Kalp Damar Cerrahisi

Kardiyoloji

Kulak Burun Boğaz

Nöroloji

Onkoloji

Ortopedi ve Travmatoloji

Plastik Cerrahi

Radyoloji ve Laboratuvar

Üroloji

Çırpıcı Mahallesi, Prof. Dr. Turan Güneş Cad. No:117, Zeytinburnu/İstanbul

Telefon: (0212) 664 65 55

www.santeplusgroup.com