Osmanlı Motosiklet Derneği'ne Görkemli Açılış

Açılış öncesi Mehteran Zeytinburnululara mini bir konser verdi. Açılış öncesi 58. Bulvar Caddesinde adeta açık motosiklet galerisi oluştu. Motosiklet sevdalıları açılışa akın etti.  Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Kaymakam Adem Uslu'bun gelmesiyle birlikte açılışa geçildi. Dualarla Osmanlı Motosiklet Derneği'nin kurdelesi kesildi. 

Dernek Başkanı Başkan Burçin Özsayar Osmanlı Motosiklet Derneği olarak Zeytinburnu'ndaki kuryelere eğitim vermek istediklerini belirtti. Başkan Burçin Özsayar Dernek olarak motorları ile birlikte amaçlarının Hacca, Kudüs'e ve Türk Cumhuriyetlerinin Başkentlerine giderek oradaki Osmanlı Mirası eserleri ziyaret etmek istedikerini belirtti. 

Çok kısa bir süre içinde yüzlerce üyeye ulaştıklarını belirten  Başkan Burçin Özsayar Osmanlı'nın gelenek örf ve adetlerini yaşatmak önceliklerimiz olacak dedi. 

Osmanlı Motosiklet Derneği'nin Kurucu Başkan Burçin Özsayar, Başk Yardımcısı Selçuk Damaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Ateş, Kamil Çetiner, Nuri Sevinç, Barış Kişo, Necati Çakıcı

Dernek Merkezi Adres: Yenidoğan Mahallesi 58. Bulvar Caddesi No: 70 D: 2 Zeytinburnu/ İstanbul İletişim: 0 537 528 42 72