Uluocak’tan Örnek Ada Bazlı Dönüşüm Projesi

Mimar ve iş insanı Süleyman Uluocak’ın kurucusu olduğu Mimarlık şirketi büyük bir kentsel dönüşüm projesinin zemin etüt çalışmasını yüzlerce kişinin katılımı ile yaptı. Temel atma töreninde kısa bir konuşma yapan Mimar ve iş insanı Süleyman Uluocak;  “Bundan 5 yıl önce hayatımın geçtiği Nuripaşa mahallesinde yapacağımız Nuripaşa konutları için ilk adımı atmıştık. Komşularımız dostlarımız bu düşüncemize sıcak baktılar ve yıkımımızı yaptık. Bugün burada yıkımdan sonra projemizi yapacağımız inşaat alanımızda zemin etüp çalışması için bir araya geldik. Bugüne kadar çok sayıda eski bina yıkıp dirençli yapılar yaptık. Bu önemli ama bizim asıl istediğimiz konu çok sayıda hak sahibinin bir araya gelip oto parkı ve peyzajı olan daha sağlıklı yapılar kadar faydalı değildir.   Uzun süredir emek sarf ettiğimiz Nuripaşa Konutlarında 125 hak sahibi komşumuz var. Biz yeni yılın başlaması ile temel atmayı hedefliyoruz. İnşallah 2 sene içinde de  projemizi bitirip hak sahiplerimize teslim edeceğiz.  Bu önemli günümüzde bizi yalnız bırakmayan hak sahiplerimize, komşularımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ederiz dedi.

Programda Mimar Süleyman Uluocak Projenin detayları hakkında bilgi verdi. Burada Sizlerin desteği ile ilçemizin en görkemli sitelerinden birini inşa edeceğiz. Burası diğer inşaatlarımızdan bir tık daha yüksek kalite olacak. Nuripaşa 65 Sokak-55/1 Sokak-55/3Sokakları kapsayacak olan Kentsel Dönüşüm Projemiz 2276 Adayı kapsıyor. 2276 Ada 24-23-22-21-20-19-18-14-517-13-12-11-25-26-27 Nolu 15 Adet Parsel ve 3157 Metrekare tapu alanından oluşmaktadır. Nuripaşa Konutlarının Zemin Katı: 1340 Metrekare, 1.Bodrum Kat: 2245 Metrekare, 2.Bodrum Kat: 2245 Metrekare, 3.Bodrum Kat: 2245 Metrekareden oluşmaktadır. Bizlerde sizlerle birlikte bu sitede ikamet edeceğiz. Sitemizin yaklaşık 5 metrenin üstüne bir girişi olacak. Fora kazık sistemi ile ilçemizde yapılan ilk site özelliğin taşıyacak. Toplamda 5 asansör ve 4 site giriş olacak. Birisi sitenin içinde diğeri sitenin terk ettiği yeşil alan olmak üzere iki adet parkımız olacak. Site içindeki park dahil sitenin içine kart ile girilecek ve güvenlik çok yüksek olacak. Üç Bloktan oluşacak sitemiz dışardan bakıldığında tek bina şeklinde gözükecek. Sitenin tim hak sahiplerine yetecek otoparkımız olacak. Herkes oturduğu katta oturduğu bölgede ve oturduğu dairesinin brütü kadar hak sahibi olacak. Tahmini olarak 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim etmek istiyoruz. Projemiz tüm hak sahiplerine hayırlı olsun dedi.

Yapılan kurban kesimi ve dua ile zemin etüt çalışmaları başlatıldı. Yüzlerce vatandaşın daha dirençli konutlarda ikamet etmesi sağlayacak olan Uluocak Mimarlık ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu başkanı Mimar Süleyman Uluocak başta olmak üzere emeği geçen herkese başarılar dileriz.