Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Erkol 163 evladımızı sünnet ettirdi

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Erkol 163 evladımızı sünnet ettirdi. Sünnet merasimine Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Muzaffer Balkış, STK Başkanları, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Yeşiltepe Sakinleri katıldı. 

Sünnet Merasim için Adile Mermerci Anadolu Lisenin bahçesine İBB Kültür Aş. Tarafından sahne kuruldu. Çocukların sünnet düğüne ortak olmak isteyen Yüzlerce Mahalleli Muhtar Hüseyin Erkol’un davetine icabet etti. Kültür. Zumba Dans Ekibi çocukları gönüllerince eğlendirdiler. Ardından Kuran-ı Kerim tilavetiyle program devam etti. 

Kürsüye ilk olarak Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Erkol çıktı. Davetine icabet eden herkese teşekkür eden Erkol sözlerini şöyle sürdürdü. Hayırsever işadamlarımızın desteğiyle ve Dünya Türkmenleri Birlik Vakfı ile beraber ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirdik. Meclis üyemiz Abdulkerim Turdi bizlere büyük destek oldu. Çok şükür bu yıl 163 evladımızı sünnet ettirdik. Çocuklarımızın şu mutluluğunu görmek tüm yorgunluğumuzu alıp götürdü. Bana destek veren aileme, işadamlarımıza ve sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise; muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız da halkın sorun ve sıkıntılarının çözümü için ellerinden geleni yaparak devlet millet kaynaşmasını sağlıyorlar söylemine aynen katlıyorum.  Bayram Erkol Muhtarımızın yaptığı bu çalışmayı çok önemsiyoruz dedil

Programda 163 Evladımızın sünnet merasimine katkı sunan çok sayıda işadamına teşekkür plaketi takdim edildi. Etli Pilav ikramında bulunuldu. Sünnet şöleni gecenin geç saatlerine kadar eğlence ile devam etti. Muhtar gecenin sonunda her daim kendilerinden desteğini esirgemeyen ve şölene de her türlü katkıyı veren Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a teşekkür etti…