Nurgül ile Yunus Emre görkemli merasimle dünya evine girdi

Haremlik, selamlık yapan merasimde Gelinin Babası Murat ile Damat’ın babası Zeytinburnu Meclis Üyesi iş insanı Fikret Tunçer erkek davetlileri tek tek kapıda karşıladı. Bayanlar tarafında ise Gelinin annesi Kafiye ve Damat’ın annesi Gönül bayan misafirleri tek tek karışılarak yerlerine kadar eşlik ettiler. 

Misafirlerin yerlerini almasının ardından Düğün merasimi Hafız Muhammed Emin Çifçi hoca efendinin okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim’in ardından dua yapıldı. Grup Mevlana Tasavvuf ekibinin okuduğu birbirinden özel ilahilere semazenler eşlik etti. Radyocu Mustafa Orhan’ın sunumunu yaptığı davette semazen gösterisinin ardından nikah akdine geçildi. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy o önemli soruyu Nurgül ile Yunus Emre’ye sordu güçlü evet cevabını almasının ardından genç çiftleri eş ilan etti. Ciflerin nikah şahitliklerini AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Zeytinburnu Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Cemal Merdan, Meclis Üyesi İbrahim Cin, Meclis Üyesi Muhammed Kaynar, Namık Yıldız ve Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir yaptı. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy çiftlere evlilik cüzdanın taktim etmek üzere misafir belediye başkanı aynı zamanda Fikret Tunçer’in dünürü Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’e evlilik cüzdanın uzattı. 

Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’de evlilik cüzdanın çiftlere takdim etmeden önce bu gece çok önemli 1071 yılında Anadolu kapılanını Türklere açan Muş Malazgirt ovası ile Türkiye cumhuriyetinin işaret fişeğinin 1919 yılında yakıldığı Samsun’umuzu evlilik akdi ile birbirine bağlıyoruz. Rabbim yeni kurulan bu yuvayı hayırlı etsin dedi ve ardından evlilik cüzdanını gelin ve damatta takdim etti. 

Nikah akdinin tamamlamasıyla ailelerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi ve ardından ikramlar yapıldı. Daha sonra takı merasimi ilahiler eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Nurgül ile Yunus Emre kardeşlerimize bir ömür mutluluklar diliyoruz…