AK Parti Zeytinburnu Eylül Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Selami Delibalta yaptı. Sözlerine bir yıl içinde iki zafer kazanan ve üçüncü zafer için sahaya inen yol arkadaşlarını selamlayarak başladı. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir yıl içinde inşallah üçüncü zaferimizi kazanmak için ve Zeytinburnu’nda devam etmek İstanbul’u yeniden AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak için sahadayız. Belediye Başkanımız Ömer Arısoy ile 2019 Yerel seçimlerinde seçim çalışması yürütürken başkanım karşı taraf inci bocuk dağıtıyor sizlerde kafanızda olan birkaç projeyi paylaşsanız nasıl olur diye sorduğumda Ömer Başkanım bana İlçe Başkanım projesini yapmadığımız hiçbir sözü halkımıza vermem dedi. Bugün geldiğimiz aşamada sözünü verdikleri bitti sözünü vermeye çekindiklerinin çoğu da bitme aşamasına geldi. İşte AK Parti Belediyeciliği budur dedi. 

İlçe Başkanı Selami Delibalta konuşmasını şöyle sürdürdü. Tüm teşkilatlarımızla omuz omuza 2024 seçimlerine şimdiden hazırız. Yerel seçim için gece gündüz çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi dünyanın en güçlü devletlerinden biri yapmak için, halkımıza daha fazla hizmet edebilmek için tüm gücümüzle sahadayız. Cumhurbaşkanımızın ülkemiz ve milletimiz için canını ortaya koyduğu davasına destek olan, mesai harcayan, uzaktan ve yakından bugün bu toplantımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam” diye konuştu. 

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Emrah ise konuşmasında, CHP Zihniyetinin belediyecilik anlaşını görüyorsunuz. 25 yıldır tıkır tıkır işleyen sistemi 4 yılda rezil ettiler. Sloganları bile çalıntı. Belediye Başkanları bizim rahmetli Kadir Topbaş'a ait olan "aynı anda en çok metro yapan şehir" sloganını kullanıyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı'nın hoşuna gitmiş. Onu da kullanıyor. Kullansın. Bir problem yok ama artık İstanbul'un yeni sloganı bu değil. İstanbul'un yeni sloganı şu; 'Dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehir.' Yani en çok metro yapan şehir değil. En çok otobüs yanan şehir. Bu hale gelmiştir. Hani artık İETT otobüslerine astığımız servis dışı levhasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 4 yılda başarmış. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasının önüne asmıştır. Artık İBB servis dışıdır. Hizmet ve eser yoksunluğunu CHP döneminde yaşayan İstanbul'umuz inşallah 2024 Mart seçimlerinde yeniden AK Parti belediyeciliğine kavuşacak. İstanbul, burada gereken cevabı, bu ilgisizliğe, beceriksizliğe, başarısızlığa ve bu hizmet yoksunluğuna karşı gereken tavrı en güzel bir şekilde gösterecek." dedi.
Milletvekili İsmail Emrah, CHP'li belediye başkanlarının sürekli başvurduğu yöntemin "AK Parti'nin çalışmalarını engellediği" söylemi olduğunu aktararak, "Biz Sayın İmamoğlu'nun bu yalanlarını ve algılarını diyoruz. Balonlarını patlatmak çok kolay. Elinizi kaldırıp iğneyle bir dokunacaksınız. Ama artık el kaldırma zahmetine de katlanmıyoruz. Çünkü kendi balonlarını kendisi patlatıyor." şeklinde konuştu.

Son olarak kürsüye Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy geldi. Başkan Ömer Arısoy İlçe Başkanımız değindi çok şükür projelendirmediğimiz hiç biri sözü 2019 yerel seçimlerinde vermedik. Halkımızda bizi seçti. Geride bıraktığımız dört yılda söz verdiğimiz bütün projelerimizi gerçekleştirdik. Bunun yanında söz vermediklerimizi ve İBB’nin yapamadıklarını da yaptık dedi.  Belediye Başkanı Ömer Arısoy dört yılda hayata geçirdikleri büyük projeleri tek tek ilçe teşkilatıyla paylaştı ve sözünü verip bitirmediğimiz hiç biri proje kalmamıştır dedi. 
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Kentsel Dönüşümden, Millet Bahçesine, Camilerden Okullara, Eğitimden spora, Konserler, Geziler, Kültür Merkezleri, Bilgi Evleri, Yüzme Havuzları, Plates Salonları, Zeytinburnu Yeni Plan Notları, İzci Evi gibi 4 yılda hayata geçirilen yüzlerce projenin görsellerini tek tek paylaştı anlattı ve 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde yeni projeleri hayata geçirmek için yeniden sahada olacağız dedi.