AK Parti Zeytinburnu’ndaki Sinoplulardan 14 Mayıs’ta destek istedi

AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta beraberinde Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav, Belediye Başkan Yardımcıları Hurşit Bekaroğlu, Osman Dinç, İlçe Başkan Yardımcıları Fedai Özer ve Mustafa Yalçınkaya ile birlikte STK’ları aralıksız ziyaret ediyorlar.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kalan AK Teşkilat Sivil toplum kuruşlarını ziyaret ederek Cumhur İttifakının Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor. Son ziyaret Sinoplular Derneğinin Veliefendi Mahallesinde açılan yeni dernek merkezine yapıldı. AK Teşkilatı Dernek Başkanı Mehmet Çakır kapıda karşıladı. 

İkramların ve çay sohbetinin ardından Dernek Başkanı Mehmet Çakır kısa bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a teşekkür eden Dernek Başkanı Çakır bundan önce olduğu gibi inşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızın yanında durmaya ona Türkiye Yüzyılı mücadelesinde destek vermeye devam edeceğiz dedi. 

2014 seçimlerinin birçok alanda istikrarın ve ülkenin birliğinin kader seçimi olduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Sinoplular Derneği ziyaretinde şunları ifade etti. “Geçmişten bugüne her seçim önemli ve ülkenin vesayetten, bürokratik oligarşiden kurtulmanın, darbelere ve muhtıralara rağmen milli iradeyi hakim kılmanın seçimi olmakla birlikte 14 mayıs seçimleri, ülke düşmanlarına ve küresel güçlere karşı dik duruşun bir seçimi olacaktır.  14 Mayıs seçimleri, PKK ve FETÖ terör örgütlerinin önlerini açmaya çalışanlara dur demenin ve ülkemizi emperyalist emellerine alet etmeye çalışan küresel aktörlerin oyunlarını bozmanın seçimidir. 14 Mayıs seçimleri, ülkemizin 20 yıldan beri yakaladığı istikrar ve güven ortamını bozarak, yönetim perde arkasından talimat alarak yönetmeyi açıkça dile getirenlere dur demenin ve milletin iradesini hakim kılmanın seçimleridir. Sinoplu Hemşerilerimiz de bu kritik süreçte, geçmişten bugüne ortaya koyduğu milli duruşunu ve memleket severliğini ortaya koyacak ve Türkiye’nin gelişme sürecine engel olmaya çalışanlara asla prim vermeyecektir” dedi.

Sinoplular Dernek Başkanı Mehmet Çakır’a misafirperverliği için teşekkür eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise ziyarette yaptığı konuşmada “2023 seçimleri hem ülkemiz hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve Zeytinburnu’muz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.