AK Parti Zeytinburnu Ordulular Derneğine 14 Mayıs çıkarması yaptı

AK Parti 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Zeytinburnu Ordulular Derneğine çıkarma yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yardımcıları Saffet Öz,  Hurşit Bekaroğlu, Osman Dinç, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fedai Özer, SKM Başkanı Mustafa Yalçınkaya, Meclis Üyesi Halis Özgenç, Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav parti yöneticileri katıldı. 

Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş konuşmasında AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yıllardır beraber yol yürüyoruz Sayın Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz inşallah bu seçimde de desteklemeye devam edeceğiz dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta konuşmasına Deprem şehit olan kardeşlerimizi anarak başladı. Delibalta konuşmasına şöyle devam etti. Hepinizin malumu 14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyetinin 100.yılında tarihi bir seçime gidiyoruz. Fakat buradaki dostlara bu tarihi seçimin önemini vurgulamak abeste ile iştigal geliyor bana. Sizler zaten bu seçimin önemini bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Bu salondaki birçok arkadaşımızla Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu nedenle 14 Mayısının önemini vurgulamak yerine Cumhur ittifakını yeniden yeni yüzyılda da Türkiye’yi yönetmesi için sizlerle beraber çalışmak istiyoruz dedi.

Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise konuşmasında Sizlere seçimin önemini anlatmayacağız fakat sizlerde Cumhurbaşkanımızı devirmek için hiçbir araya gelmeyecek kişileri nasıl ve niçin bir araya geldiğini bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Sizlerden isteğimiz 14 Mayıs akşamına kadar Ülkemizin 20 yıllık kazanımlarının heba olmaması adına hep birlikte çalışmaya davet ediyorum. Bunun yanında etrafınızdaki eş dost akrabalarınızı da yeniden Cumhurbaşkanımıza destek verilmesi için gayret içinde olmalarını istiyoruz. Çünkü bu seçim kadar önemli bir seçim olmadı. Şunun da altını çizeyim uzun yıllardır siyasetin içinde olan bir kardeşiniz 14 Mayıs için Cumhur ittifakı adına bir şüphe görmüyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımızı Zeytinburnu’ndan iyi bir destek ile yeniden seçtireceğiz dedi.