Ahmet Kaya, Adıyaman’dan Ak Parti’den A. Adayı Oldu

Memleketi Adıyaman için her platformda mücadele eden Ahmet Kaya, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Yüzyılın afetinin ardından Adıyaman’ın acılarının hızla sarılması noktasına canla başla mücadele etmek için yola çıkan Ahmet Kaya, Bu seçim her ne kadar hepimizi alakadar etse de Adıyaman’ın acılarının, yapılacak olan seçimden daha büyük ve taze olduğunu vurgulayan Ahmet Kaya aday olmasında en önemli faktörünün depremin yaralarını hızla sarılma noktasına mücadele etmek olduğunu vurguladı. 

Kaya yaptığı açıklamada; Sözlerime başlamadan önce Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu depremde en çok zarar alan iller arasında Huzur şehri güzel Adıyaman’ımızda var. Tekrardan tüm hemşerilerimize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı için çalışacak olan Adıyaman ekibinde yer alarak ilimizin yeniden inşasında hizmetkâr olarak çalışmaya talibim. Bu yolda üstüme düşen bütün yükü kaldırmaya hazır olduğumu bildirmek isterim. Bana destek veren herkese teşekkür ederim, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah…