Ak Parti Zeytinburnu Teşkilatının piknik keyfi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle yönetimleri Eyüp Belediyesi Göktürk Piknik alanında bir araya gelerek piknik yaptı. Zeytinburnu ilçe Başkanlığının koordine ettiği piknik programına ilçe Başkanı Selami Delibalta’nın yanı sıra Belediye Başkanı Murat Aydın, Milletvekilleri Mustafa Demir ve Ahmet Hamdi Çamlı’da katıldı. 

İlçe Başkanı A. Selami Delibalta Piknik programında yaptığı kısa konuşmada 24 Haziran seçiminde ter akıtan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Delibalta sözlerini şöyle sürdürdü.  “24 Haziran seçimlerinde her birinizin gösterdiği gayreti unutmamız mümkün değil. Kiminiz ev ev dolaştınız kiminiz mahalle mahalle broşür dağıttınız. Gecenizi gündüzünüze kattınız, işinizden evinizden fedakarlık ettiniz. Siz değerli dava arkadaşlarıma canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde yerel yönetimler seçimleri var. Birlikte yürüyecek çok yolumuz var. AK Parti bayrağını en üst seviyelere birlikte taşıyacağız. Sizler benim ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerimsiniz. Desteğinizle partimizi ve sizleri en iyi şekilde temsil etmeyi Rabbim bize nasip etsin” dedi.

Belediye Başkanı Murat Aydın ise yaptığı konuşmada, Sizler alınlarında öpülesi bir teşkilatsınız. Sizler çalışmalarınızla halkımızda oyları ile demokratik bir devrim yaptı. Bu ülkenin yüz yıldır darbelerle çalınan makul tarihini değiştirdiniz. Artık bu ülkede millet ne diyorsa o olacak. Artık bu ülkede milletimiz kendi hükümetini oylarıyla sandıkta kuracak. Gece gündüz çalışarak işte ülkemizin geleceğini makûs tarihini değiştirdiniz. Sizlere şükranlarımı sunuyorum. İnşallah önümüzde yerel seçimler sizlerden aynı gayretli çalışmayı bekliyoruz dedi.

Ak Parti İstanbul 2 Bölge Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı "Allah hepinizden razı olsun 15 Temmuzda ekranları başında hain darbe girişimine kalkışanlara lanet okumakla kalmayıp meydanlara çıkarak darbecilerle canınızla ve malınızla mücadele verip vatanımıza Reisimize sahip çıktınız sizi kutluyorum tebrik ediyorum, diyerek Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilat mensuplarına seslendi. 

Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili eski Fatih Belediye başkanı Mustafa Demir 'de şunları söyledi "Bu güzel pikniği gerçekleştiren ilçe başkanımız Abdulselami Delibalta ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “dedi. 

Partililerin gönüllerince sohbet etme ve yorgunluk atma imkanı bulduğu piknikte, yüzlerce misafire ikramlar verildi. AK Parti teşkilat mensupları ise sıcak günde ağaçların altında gölgenin tadını çıkardı, birlik ve dayanışma örneği sergiledi. Programın sonunda mahalle başkanlarına teşekkür plaketi takdim edildi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL