AK Parti Milletvekili Aday Adayı Abdullatif Yaşar

28.04.2018 Cumartesi günü Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurumuz AK Parti’mizden yaptık diyerek sözlerine başlayan Abdullatif Yaşar niçin Milletvekilliği Aday Adayı olduğunu Zeytinburnu Haber Gazetesine şöyle anlattı.2018 yılının Haziran ayında Ülkemizin ve dolayısıyla İstanbul ve Zeytinburnu’muzun da geleceğini belirleyecek çok önemli bir genel seçim yaşayacağız.  Demokratik ortamda yapılan her seçim ülkemizin geleceği açısından elbette ki çok önemlidir ancak, 24 Haziran 2018 yapılacak olan seçim, 2023 hedefleri,2053 hedefleri, 2073 vizyonu açısından tarihi bir öneme sahiptir. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Prangalarından kurtulan ülkemiz, tarihinde olduğu gibi, yeniden bölgesinde bir güven ve istikrar unsuru olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.

Ülkemizin, milletimizin daha bağımsız, daha müreffeh daha kuvvetli bir ülke haline gelip gelmeyeceğinin oylanacağı; içerdeki ve dışarıdaki karşı çıkanların son bir gayret var güçleriyle, “Bölgesel güç / Küresel aktör” olma yolundaki ülkemizin önünü kesme çabalarını yoğunlaştıracağı bu seçim döneminde, gönlü memleket sevgisiyle dolu olan her kardeşimize gücü oranında bir görev düşmektedir.

Bu şartlar altında, büyük ve güçlü Türkiye davasında şehrime ve Ülkeme hizmete talip oluyorum.  Bizleri yetiştiren devletime; içinde gözünü açtığım, içinde yaşadığım ve Allah nasip ederse son nefesimi de içinde vereceğim şehrime bir milletvekili olarak bir katkı sunma imkânı benim için en büyük şereftir.  Öncelikle İstanbul teşkilatı ve genel merkezdeki parti yetkililerimizin sonrasında da kalbi bu memleketin aşkıyla çarpan her bir kardeşimizin desteği ve takdiriyle önce aday sonra da Milletvekili olarak Şehrimize ve Ülkemize hizmet etmeyi istiyor ve bu doğrultuda görevimi ifa edebilmeyi ümit ediyorum dedi.

İlçemizin önemli işadamlarından, Sadettin Bayram, Vasıf Çelik, Mehmet Bayram, Yılmaz Şengül’de hemşerileri Abdullatif Yaşar Milletvekilliği yolunda tam destek verdiklerini açıkladılar.

ABDULLATİF YAŞAR KİMDİR?

Zeytinburnu’nun önemli işadamlarından biri olan Abdullatif Yaşar 1974 Yılında Batman Sason’da doğdu. İlköğrenimini memleketinde tamamlayan Yaşar 1986 yılında Yerleştiği Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde hem iş hayatına atıldı hem de eğitimine devam etti. Latif Giyim ve İnşaat Firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Abdullatif Yaşar evli ve 12 Çocuk Babasıdır.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL