Kriketin Devleri Zeytinburnu’nda kapıştı

Bossmet Teknoloji Sanayi ve Ticaret AS ve Zafer kulübünün koordinasyonu ile gerçekleşen karşılaşma 1 Mayıs gibi özel bir güne damgasını vurdu. Dünya şampiyonu Hong Kong Craigengower Cricket club takımı 30 Nisan tarihinde İstanbul’a varışlarının ardından büyük karşılaşma için bir günlük dinlenmenin ardından 1 Mayıs günü Zafer spor kulübü Cricket takımı ile yaptığı muhteşem karşılaşma ile adeta fırtına gibi esti.

Bossmet CEO’su ve Shibella mağazalarının sahibi Gülçin Latifaoğlu ve Zafer Spor kulübü Başkanı Zafer Cengiz bu özel karşılaşma için aylar öncesinden hazırlığını yaptı.  Craigengower Cricket club takımı dünyanın çeşitli ülkelerinden bu spora gönül vermiş Kulüp üyelerinden oluşuyor. Rodney Miles, Elliot Andrews, Jonathan Brunello, Justin Fletcher, Kieran Hale, Usman Ahmed Hanefi, William Jones, Paul Molloy, Samuel O’Malley, Christopher Owen, Harry Reid, Ewatt Styles, Kevin Styles, Dinesh Tandon

Zafer spor kulübü’nün galibiyeti ile biten karşılaşma da Bossmet CEO’cu ve Shibella Mağazaları sahibi Gülçin Latifaoğlu “Böyle bir organizasyonu yapmaktan büyük gurur duyuyoruz, ayrıca Zafer spor kulübüne böyle bir sporu yaşattıkları ve dünya devi klüpler karşısında gösterdikleri olağanüstü performanstan dolayı kutluyoruz. Zafer spor kulübünü şirket olarak yanında olmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Umudumuz, çok daha fazla destekçi ile Zafer spor kulübünü dünya liglerinde görmek” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL