‘Halkımız oynanan oyunlara 24 Haziran’da cevap verecek’

‘SIRADAN BİR SEÇİM OLMAYACAK’

AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, 24 Haziran seçimleri koalisyon dönemlerinin siyasi ve ekonomik istikrarsızlıklarına son vermesi nedeniyle ülkemiz açısından hayati bir dönüm noktasıdır. İki sandıklı bu tarihi seçimde hedeflerimiz İnşallah milletimizin de teveccühüyle Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı %60 oy oranı ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve Cumhurbaşkanımızla uyumlu çalışacak, ülkemizin aydınlık yarınları için, millete hizmetkar olmak için çabalayacak Ak Vekillerin TBMM de çoğunluğu elde etmesini sağlamaktır. Yapacak çok işimiz var. Zamanımızı muhalefetin ülkenin geleceğini düşünmeyen, fikir üreten değil çalışmaları engellemeye çalışan siyaset anlayışına harcayamayız. Mazlum milletlerin kurtuluş umudu olan, her türden işgal, kuşatma ve katliamlara karşı direnen bir Türkiye'nin, direnişinin sembolü ve yıkılmaz liderinin milletimizin teveccühüne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu aşikardır. Bu kutlu yürüyüşte, bu onurlu davada her türlü şer odakları ve karanlık güçler karşısında dik bir duruş sergileyen liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında tüm Zeytinburnu Halkımızın saf tutacağından, Cumhur ittifakına destek vereceğine inancım tamdır dedi.

‘AK PARTİ’NİN EN BÜYÜK GÜCÜ BİRLİK VE BERABERLİĞİDİR’

Her yaptığımız toplantıda bütün dava arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımız büyük katılım sağlıyor. Partimizin en önemli gücü birlik ve beraberliktir. Çünkü biz gücünü milletten alan bir partiyiz. Önümüzde Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi var. Seçim ve yeni dönem, aziz milletimize ve ülkemize hayırlı olsun. Canla, başla mücadele etmeye devam edeceğiz. 24 Haziran 2018'de yeni bir dönem başlıyor. Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hayata geçiriyor. Bu çok önemli seçimde de her seçimde olduğu gibi, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber Zeytinburnu ve Türkiye olacağız. Bu inançla hareket ederek yoğun bir seçim çalışmasına giriyoruz. Gece, gündüz demeden çalışacağız dedi.

‘ ZEYTİNBURNU’NDA SIKILMADIK EL GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ’

Seçimleri her zaman büyük ve güçlü Türkiye için yeni bir enerji depolama fırsatı olarak gördüklerini belirten Delibalta, “Dünyada gelişen ekonomik ve siyasi konjonktür bizim partimizi bazı kararlar almaya itti. Çok da isabetli bir karar oldu. Erken seçim dolayısıyla hiçbir kaygı ve endişe içerisinde olmadık. Her seçim önemlidir ama bu seçimin ayrı bir önemi var. Çünkü 24 Haziran'dan sonraki dönemde bir başka Türkiye inşa edilecek ve biz bu inşa sürecine talibiz. Çalışmalarımız neticesinde hem milletvekili sayımızda hem de Cumhurbaşkanımıza yüksek oy çıkartacağız. 24 Haziran akşamı bizim için dönüm noktası. Bu yolda Zeytinburnu Teşkilatı olarak Bizler 24 Haziran akşamına kadar, Çok aktif bir çalışma içinde olacağız, sıkılmadık el, çalınmadık kapı ve alınmamış bir gönül bırakmayacağız. Teşkilatımızdan isteğim,  AK parti her platformda kendini kanıtlamış bir parti. Seçmenlerimizle konuşurken inancımızı, davamıza ve partimize sahip olduğumuzu karşımızdakine de inandırmamız gerekiyor. Birbirimize sıkı sıkı sarılmalıyız. Hepimiz bir olmalıyız ve bu inançla hareket etmeliyiz. İnşallah 24 Haziran´da tarih yine tekerrür edecek, Cumhur ittifakı ile içerdeki ve dışardaki Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı vereceğiz dedi. 

‘HALKIMIZ, OYNANAN OYUNLARA 24 HAZİRAN'DA CEVAP VERECEK’

AK Parti Sayesinde son 15 yılda elde edilen tüm kazanımların, 100 yıldan bu yana duraklama  devrinde olan Türkiye’nin şahlanışa geçtiği bu dönemde bu şahlanışa engel olmak isteyen dış güçler ile yerli işbirlikçilerin en son umutlarını 24 Haziran'a bağladıklarını ifade eden AK Parti ilçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, “Mazlumların son kalesi Türkiye ve aziz milletimiz oynanan oyunları 24 Haziran akşamı kalıcı olarak son verecek azim, karar ve güce sahiptir. Cumhur ittifakı bir yanda, diğer yanda da kirli bir ittifak var. Bu kirli ittifak, dış ülkelerden ve dış mihraklardan oluşmakta. Bizler bu gerçekleri 24 Haziran'a kadar kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza anlatacağız. İnanıyorum ki hem Türkiye genelinde hem de Zeytinburnu yerelinde halkımızı bu kirli ittifaklara ve işbirlikçilerine bir kez daha dersini sandıkta verecektir dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL