Aleyna ile Emrehan’ın Nikahında izdiham yaşandı

Zeytinburnu Belediyesi Nikah sarayındaki bu özel nikah merasimine davetliler erken saatten itibaren gelmeye başladılar. Sav ve Temel ailelerinin büyükleri davetlileri Kapıda karşıladılar. Nikah öncesi kokteyl vardı. Davetlilere kokteylde çeşitli ikramlar yapıldı. Salonu her iki ailelerinin sevenlerinin, dostlarının doldurmasının ardından nikah akdine geçildi. 

Emrehan ve Aleyna'nın nikahını Dava büyükleri, yol ağabeyleri Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Çiftlerin nikah şahitliklerini ise Aziz Sirkeci, Temel Sirkeci, Şevki Sirkeci, Eski Bakan, Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti eski İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Milletvekili Mustafa Demir, İsmail Hakkı Turunç, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Çekerek, İl Başkan Yardımcısı Recep Aslı Yürek, Kaymakam Adem Uslu, Milletvekili Büşra Paker yaptılar. Bu özel günde genç çiftleri, AK davada gece gündüz birlikte koşturdukları dava arkadaşları, Gençlik kolları ve sevenleri yalnız bırakmadılar..

Belediye Başkanı Ömer Arısoy Emrehan ve Aleyna'ya o önemli soruyu sorup Evet cevabını aldıktan sonra çiftleri şahitlerin ve davetlilerin huzurunda karı koca ilan etti. Başkan Arısoy Emrehan Sav Adam gibi bir dava adamıdır dedi. 

Görkemli nikah akdi takı merasimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi. Damat Meclis Üyemiz Emrehan Sav; böylesine özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese Sav ve Temel aileleri adına teşekkür etti. Bizde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz....