AK Parti Zeytinburnu Ailesi Bayramlaştı

Seçim irtibat bürosunda düzenlenen programda konuşan AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, 14 Mayıs seçimlerinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını kaydetti. Seçimlerin memleket meselesi olduğunu vurgulayan Delibalta, "Biz şuna karar vereceğiz, bağımsız, özgür, kendi kararlarını veren ve kendi evlatlarıyla yönetilen bir ülke mi tercih edeceğiz yoksa Amerika'nın, Almanya'nın ve terör örgütlerinin etkisinde kalan bir başkanla mı Türkiye'yi yöneteceğiz? Bu pencereden baktığımızda da bu seçimler çok çok önemli seçimlerdir." dedi.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta konuşmasını şöyle sürdürdü. On bir ayın sultanına dün gece veda ettik. Ramazan bayramınız kutlu olsun. Bu bayramın milletimize, devletimize hayırlı bir yılın başlangıcı olmasını diliyorum. Bildiğiniz üzere Ramazanı bereketli bir şekilde ev sohbetleri, esnaf ziyaretlerimizle geçirdik. Ramazanın manasına uygun şekilde veda etmeye çalıştık. Tabi bu Ramazan ayı tarihi bir dönüm noktası olan 14 Mayısa giden bir yoldu. Tabi kalan zaman dilimimiz bizler açısından daha yoğun çalışmayı gerektiren Ramazan’ın verdiği bazı engellerinde ortadan kalktığı bereketli bir günleri geçirmiş olacağız. 14 Mayıs dönüm noktamız, Bizler açısından Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı yapan mevcut kadro bakımından gurur kaynağı. En değerli olanı da Cumhuriyetin 100.yılına denk gelen seçimde Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı yapıyoruz. Bir daha hiç bir kimseye nasip olmayacak bir gurur. Zeytinburnu Teşkilatına bu konuda güveniyorum. Oy oranını artıran en yüksek artıran ilçe olarak Cumhurbaşkanımız her gördüğü yerde hedef koyuyor. Umarım Cumhurbaşkanımıza mahcup olmayız. Balkon konuşmasının birincisini İstanbul'da yaptırmak istiyor. En yüksek oranını artıran ilçe buna ev sahipliği yapacak. Bizde bunu yapmak istiyoruz balkonlarımız hazır. Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum, 14 Mayısı da şimdiden tebrik etmek istiyorum dedi

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise yaptığı konuşmada, Hamd olsun ilk günden itibaren heyecanımız, motivasyonumuz yerinde inşallah 14 Mayıs’ta iyi bir netice elde edeceğimize inanıyorum. İlk günden itibaren söylüyorum hepimizin önce kendi vicdanına karşı olması lazım. Vicdanımıza karşı rahat olmamızın yolu da elimizden gelen gayretin maksimumunu ortaya koymak. Emek verirsek gerisi gelir. Hiç bir emek boşa gitmek, hepinizin emeğine sağlık yirmi gün daha enerjimizi, motivasyonumuzu ayarlayarak sona inşallah güzel bir neticeye varacağız. 14 mayıs Zeytinburnu için, Türkiye için yeni bir demokrasi kaynağı olacak. Cumhurbaşkanımız için yeni bir zafer olacak inşallah. Hepimizin emeğine sağlık dedi. 

İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Kemal Oğuz Kıdıl partililerin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, "Bu seçim hak ve batılın, hilal ile inancın seçimi. Türk milleti yaklaşık 20 yıldır reisimiz, önderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yaptı. Allah'ın izniyle bu seçimde de yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. Uşak'tan 3 vekili de AK Parti'den göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Adem Yıldırım ise konuşmasında; Başı da bayram olan gelişi de bayram olan gidişi de bayram olan bir ayı geride bıraktık. İnşallah 14 Mayıs’ta 15.seçimimizi yapacağımız seçimimizi rabbim 15 Mayıs’a zaferle bizi uyandırsın. Çünkü mayıs ayı zafer ayıdır. İstanbul’un fethi 1453 yılında mayıs ayında gerçekleşti. Mayıs ayında sultan fatih Mehmet çıktı. İstanbul’u feth etti. Ayasofya’yı Müslümanların Camisi ilan etti. Şimdi onun torunu olan Recep Tayyip Erdoğan aynı Ayasofya’yı Müslümanların Camisi yaptı. Türkiye yüzyılıyla yeni bir çağa hediye etmenin eşiğindedir. Bunun medeniyet kodları bizde var, tarihi geçmişi bizde var, Atalarımız gerçekleştirdi inşallah 14 Mayısta hep birlikte gerçekleştireceğiz. Biz insanların karşısına yalanlarla çıkmıyoruz vaatlerle çıkmıyoruz, yaptıklarımızı koyuyoruz ve yapacaklarımızı da gelecek ümidi olarak sunuyoruz. 21 Yıllık iktidar dönemimizde 81 yılda yapılmayanları yaptık. Bir daha Çanakkale köprüsünü yapmayacağız, Yavuz selim köprüsünü de yapmayacağız, 56 tane havaalanını da yapmayacağız, 276 üniversiteyi de yeniden yapmayacağız. Çünkü öyle bir eserler yaptık ki tarihe anıt olarak milletimize hediye ettik. Buralara harcamış olduğumuz bütçeyi yeniden buralara harcamayacağız. Oraya harcayacaklarımızı gençlerimize, kadınlarımıza harcayacağız. 2022 Yılında Ak parti iktidara geldiğinde Türkiye bütçesi 50 milyon dolardı. Geçen hafta Cumhurbaşkanımız 1 Trilyon dolar, 2 Trilyon dolara bütçesini artıracağız diyor. Öyle uyuşturucu baronlarının parasıyla değil, kumar parasıyla değil, tefecilerin parasıyla değil. Bu milletin öz kaynaklarıyla bu bütçeyi harcayacağız dedi.  Artık bir yıl boyunca insanlarımız gazı bedava kullanacak. O gazdan elde edilen kaynaklarımız gençlerimizin geleceğine ve kadınlarımıza harcanacak.  Biz insanlarımızın kapısını çaldığımızda, esnafa gittiğimizde bunları konuşacağız. Osmangazi köprüsünden yediğimiz dayağı kimseden yemedik. Osmangazi köprüsünü bugün yapmaya kalksanız üç katına yaparsınız. Çanakkale köprüsü, İstanbul trafiğini açar hale geldi. Sivas’a hızlı tren açılıyor. İstanbul - Ankara arasında mega hızlı tren yapılıyor. Bazen ifade etmekte zorlanıyoruz. Aklımıza gelmiyor, gelse de zamanımız yetmiyor ama en azından son yaptıklarımızı anlatarak işe başlayabiliriz. Yavuz selim köprüsü yapılmasın, Avrasya Tüneli yapılmasın diye eylem yapmışlardı. Ama neye karşı çıkarsa çıksınlar Cumhurbaşkanımız Liderliğinde bizler daha büyük hedeflere yürümeye devam edeceğiz. O yürüyecek, biz arkasından yürüyeceğiz inşallah. 14 Mayıs ne olursa olsun masa başındaki adamlar veya insanlar yuvarlak masada buluşuyorlar, yan yana geliyorlar buluşuyorlar nerden gelirseniz gelin ister yuvarlak masa, ister kare masa 14 Mayıs iktidarın değil, Muhalefetin değişeceği seçim olacak. Ben yıkarım, ben yok ederim, asarım, keserim diyen muhalefete ihtiyaç yok artık. 15 Mayısta rabbim zaferle uyanmayı bize nasip etsin dedi.
Konuşmaların ardından partililerle bayramlaşma merasimi düzenlendi. Programa milletvekili adayları ve partililer katıldı.